Novi upravni odbor

V letu 2018 je bil imenovan nov ampak že star upravni odbor društva. Nova članica je Mojca Plankl, ki je nadomestila Andrejo Mlakar.

Ostali člani: Andraž Pogorevc, Roman Kričaj, Vili Petaci, Petra Bukovec Mauh, Peter Mauc, Jože Brodej, Jože Javornik, Dejan Fijavž

IMG 1353

HOLCERIJA 2017

NEDELJA 13. AVGUST 2017

PROGRAM:

od 10. do 18. ure - Razstava ročnih del (v avli Kulturno - gospodarskega središča evropskih vesoljskih tehnologij) 
ob 14. uri - Prihod zastavonoš, vitanjske Godbe na pihala ter Twirling kluba, povorka s predstavitvijo starih kmečkih običajev 
ob 15.30 - Revija narodnozabavnih ansamblov 
od 18.30 dalje - Zabava z ansamblom ter gosti in izbor Miss Holcerije 

NASTOPAJOČI: 

-ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA,
-ALYA, 
-ANSAMBEL BRATOV POLJANŠEK, 
-MIRO KLINC-KLOBASEKOV PEPI, 
-ANSAMBEL BRATOV SLATINEK.

Prireditev bo pod šotorom v vsakem vremenu. 

VABLJENI!

Nova Olcarka 2017

Občina Vitanje v sodelovanju s Turističnim društvom Vitanje gradi novo ‘olcersko hiško’. Nova pridobitev bo zamenjala dotrajano Olcerko, ki bo stala tik ob KSEVT-u in športnem igrišču. Predsednik turističnega društva Vitanje, Peter Mauc je povedal, da bodo prostor oddajali vsem društvom v kraju, pa tudi posameznikom za individualne najeme. Uredili bodo tudi okolico, pri tem pa aktivno sodelujejo člani Društva upokojencev Vitanje, ki bodo uredili balinišče in kegljišče na prostem. Župan Občine Vitanje, Mirko Polutnik je pojasnil, da bodo obnovili tudi otroška igrala.

Vitanje dalo še nadškofa!

Sporočamo veselo novico, da je naš župnik go. Lojze Cvikl, danes opoldne postal nadškof. Vitanju je zelo veliko doprinesel, tako na nivoju duhovnega razvoja, kot obnove župnijske in podružničnih cerkva in s tem posledično tudi turističnega razvoja. Iskreno mu čestitamo ob imenovanju in mu sporočamo, smo veseli njegovega imenovanja in da je in bo v Vitanju vedno dobrodošel in naš!

Continue Reading